avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Treaba e sa vezi acolo cine a spus ca le are sau sa le ceri acolo! :-/
acolo se discuta despre admiterea in barou #-o
Are vreo importanta atata vreme cat exista persoane care au "sinteze tip inm"? Hai sa si citim inainte sa scriem...
Salut,
Nu stiu cum va pica voua discutiile de pe forumul asta, dar mie imi pica super-bine! In primul rand e excelent sa vad ca discutam despre admitere 2009, cand abia s-a terminat sesiunea 2008 (ba chiar de dinainte), pentru ca nu mi se mai pare ca sunt exagerata ca ma gandesc de acum la examenul din vara/ toamna anul viitor....cand o fi.

Eu am vazut niste materiale pentru admiterea in barou. Sunt de fapt subiecte trase la xerox din cursuri, in ordine alfabetica. de exemplu, la procedura civila e cam asa: achiesarea, actele de procedura, actiunea civila...etc, etc. Daca nu inveti materia, te zapacesti complet..

Sunt deja afisate subiectele pentru INM 2008 ca si cele de admitere in magistratura - nov 2008. N-ati vrea sa discutam despre unele din ele, pe tematici?

Sa luam tematica la puricat...cate o sapatamana-doua un subiect, va bagati?

Hai, ca ne-ar prinde bine!!!!

Paa!!!
Salutare la toata lumea! Sunt nou pe forum asa ca imi cer scuze daca gresesc cu ceva.
Am observat ca se recomanda unii autori pentru admitere INM sau pentru concursul cu 5 ani vechime.Nelamurirea mea priveste tratatul Mihaelei Tabarca: cei mai multi il recomanda insa am citit ca unele opinii ale autoarei ar cam fi "singulare", cu consecintele de rigoare...
Mie personal tratatul mi se pare foarte bine facut, ceilalti autori neacoperind intreaga tematica ceruta sau tocmai unde se impun lamuriri pun punct subiectului.
Avand in vedere ca este important sa intelegi materia nu doar sa fii capabil sa o reproduci voi ce recomandati?
Spor la asimilat!

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)