avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, bibliografie si tot ce mai este nevoie inainte de a intra in aceasta cursa.
Din cate am citit eu pe site sunt multe pareri pro si contra.
Astept cu nerabdare mesajele voastre si orice mic sfat este binevenit.
Cel mai recent răspuns: lili_maci , utilizator 13:07, 17 Noiembrie 2011
Puteti incepe prin a citi cateva informatii despre concursul de admitere la INM (subiecte din anii anterior,bibliografie,tematica) de pe site-ul [ link extern ] /
Sau sa urmariti/participati la discutiile din forumul Admitere INM 2012:

www.avocatnet.ro/content/for...

In ce priveste tematica si bibliografia,acestea se vor mai schimba pana la examen,avand in vedere intrarea in vigoare a Noului Cod Civil.
Da,bineinteles! Parerile sunt impartite,dar daca magistratura este ceea ce va doriti sa faceti,atunci urmati-va visul,indiferent de eventualele opinii contra.
Pentru asta,trebuie sa invatati serios,cu atat mai mult cu cat este un concurs,numarul de locuri este limitat si nici subiectele nu sunt din cele mai usoare. Insa nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat.

Bafta!
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
luiza2008, utilizator
hey..stiti ceva despre modalitatea de examinare pt anul urmator?se va da examen dupa noul cod civil?ms..
sunt sigura ca va fi noul cod!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)
Examen in cadrul inm laur87entiu laur87entiu Buna ziua.Sunt student in anul III de studiu in cadrul Facultatii de Drept si Administratie Publica , Craiova.Referitor la examenul de admitere organizat de ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)