avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen in cadrul INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen in cadrul INM

Buna ziua.Sunt student in anul III de studiu in cadrul Facultatii de Drept si Administratie Publica , Craiova.Referitor la examenul de admitere organizat de INM sunt nedumerit in ceea ce priveste temetica si bibliografia de studiu.Am consultat site-ul INM-ului si am vizualizat "Minuta"intalnirii cu reprezentantii facultatilor de drept din data de 23.02.2012.S-au discutat mai multe probleme in cadrul sedintei,printre care si " Tematica si bibliografia concursului de admitere la INM ".Vreau sa particip la examenul organizat de INM de la anul,respectiv in 2013 si cred ca trebuie sa incep sa ma pregatesc cam de acum,presupun ca este mult de invatat..Atat am avut de mentionat.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)
Cand se da admiterea la inm ? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori va rog sa aflu cam cand se da admiterea la INM in cursul unui an... cel putin pe forum vad mai multe variante: august, noiembrie, ... (vezi toată discuția)