avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Tu vrei de admitere in magistratura si colegii din forum au discutat despre de admitere inm; Oricum, iata ceva:

Concursul de admitere in magistratura din 2 noiembrie 2008 (data publicarii: 17 septembrie 2008)
Corect , ma bucur ca dau in sfarsit de cineva informat. Examenul din noiembrie la fel ca si toate celelalte examene tinute dupa sesiunile clasice din septembrie mi s-au parut intotdeauna mai putin transparente si intotdeauna cu mai putine sanse, chiar daca se prezinta mai putini concurenti. Isi poate explica cineva fenomenul? Stie cumva cinea daca si procedura difera; sau a facut cineva vreo astfel de verifiare?
Va solicit sa va hotarati pe ce forum sa purtam niste discutii despre admiterea la INM 2009 - pe
admitere magistratura 2009
sau
candidati la concursul de admitere la INM 2009
Consider ca anumite informatii ar putea, pur si simplu, sa se piarda in pragul concursului 2009.
Daca vreti supunem la vot.
Chiar daca suntem avertizati, consider ca un forum este de ajuns.
Ce parere aveti ?
ANDREW ADAM a scris:

Va solicit sa va hotarati pe ce forum sa purtam niste discutii despre admiterea la INM 2009 - pe
admitere magistratura 2009
sau
candidati la concursul de admitere la INM 2009
Consider ca anumite informatii ar putea, pur si simplu, sa se piarda in pragul concursului 2009.
Daca vreti supunem la vot.
Chiar daca suntem avertizati, consider ca un forum este de ajuns.
Ce parere aveti ?

:)propunerea mea este- admitere magistratura 2009.
Idem ...;)

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)