avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Pentru marianandluc...:
Cei in situatia ta pot solicita numirea direct pe post, fara concurs.
Astia care suntem pe aici n-am terminat decat dreptul, d-aia ne chinuim cu examene de admitere.:((
Eu am incercat sa gasesc o lamurire la un articol din lege, pentru ca sunt multe persoane mult mai pregatite in acest domeniu decat mine, dar in Romania este imposibil sa faci un metru si sa nu dai de un smecher, de un excroc sau de un prost, asta pana reusesti sa rezolvi ceva. Daca nu credeti, de exemplu, urmariti intrebarile si raspunsurile puse pe forum si veti intelege.
Cu respect, pentru majoritatea forumistilor
Corect! Din pacate foarte multi nu prea inteleg notiunea de forum de idei transformindu-l in forum de atitudini. Ca si etimologie, forum-ul este un loc unde se dicuta problemele importante ale comunitatii, si nicidecum un colt de strada si loc de bascalie. Din nefericire, lipsa de valoare a unora se face simtita peste tot, chiar si in locurile unde asa ceva ar trebui cenzurat
Stima
Helloooooo, nu vreti sa va ceratti si sa va dati cu parerea in alta parte? As fi fericita sa va avd ca va preocupa examenul care se apropie, ca de altele de genul asta sunt satula din viata de zi cu zi...So, intrebasem cum invatati CEDO....
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2009
raluca11c, utilizator
ANDREW ADAM a scris:

Incearca in perioada lunii iunie 2009 la Tribunalul din localitatea de domiciliu.
Informatiile de inscriere le gasesti postate pe site-ul www.inm.ro Ne intalnim la examen. Sunt din Buzau
Have a nice evening !

www.inm.ro este INSTITUTUL NATIONAL DE METROLOGIE /NATIONAL INSTITUTE OF METROLOGY :P

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)