avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
In primul rind nu stiu ce cauta Persoanele;Drepturiel reale , zic ca Birsan din 2008 e mai nou;eu cred ca totusi Boroi e mai accesibil fata de Beleiu dar in fine.
La Penal general, cred ca Mitrache 2008 e preferabil, in primul rind ca intindere si apoi ca actualitate
Penal special, din aceleasi motive ca mai sus, Toader Tudorel
In fine, procedura civila dupa care inveti e FOaRTE VECHE! Chiar daca va trebui sa mai sari anumite pasaje, cred ca Les 2008 e de preferat.

Multumesc mult, Adina, e genul de consfatuire/conversatie pentru care am intrat pe forum.
Ma refeream la persoane ca si Civil de anul I, pentru ca eu, din obisnuinta, asa il asociez... in fine, fiecare cu ale lui:)
Inca o data, multumiri, chiar daca am amendamente, apreciez ca cineva poate sa discute!
se va permite accesul cu legislatie in sala:):)
bogdanbb a scris:

se va permite accesul cu legislatie in sala:):)

? De unde reiese asta? S-a modificat hot. 123/07.02.2009, care la art. 19 spune ca "Se interzice candidatilor sa detina asupra lor pe timpul desfasurarii probei scrise orice fel de lucrari care ar putea fi utilizate pt. rezolvarea subiecteloe(...)"?

Mai am o intrebare pentru voi, cum invatati materia pt. CEDO? esentialul din fiecare speta? si ce anume scoateti in evidenta? Multumesc!
Buna seara,
Am urmarit 80% din discutiile de pe forum si, totusi, sunt nelamurit cu un aspect ;) In situatia in care am absolvit ASE-ul (4 ani) si master in Drept pot accede in magistratura (INM)? sau sunt necesare studii in drept "3+2":hm:

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)