buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Pentru Raluca 11c :CEDO "invatat" doar din spetele care sunt in bibliografie nu inseamna mare lucru.Ca sa te apuci, pe de alta parte, sa citesi tratate inseamna ceva timp.
Recomand "Jurisprudenta CEDO - studii si comentarii " Dragos Bogdan si Mihai Selegean.Este un fel de curs in care sunt aprofundate importantele articole CEDO, inclusiv cele care ne intereseaza pe noi(eu personal am luat toate spetele care se cer si am vazut despre ce articole este vorba).Cursul nu este pentru publicul larg.L-a primit fiecare judecator in scopul de a-i fi ghid.Este foarte util, concis si este facut de formatorii INM.Eu l-am imprumutat pentru examen.Oricum are 370 de pagini, nu este mic dar nici nu trebuie citit tot.Incearca sa faci rost de el.Aceasta este reteta mea.Spor la citit.
Te compici mult si nu are rost.Nu este timp.Vorbeste cu oricare judecator din zona ta sau cu un grefier.Crede-ma, nu le sunt absolut necesare :D.Sunt 370 de pagini de scris marunt.Iti sar ochii citind originalul cu atat mai mult un xerox.Fa cum ti-am spus si daca nu se poate facem si copie.E imposibil sa nu cunosti pe cineva.Spor la toate.
Multumesc mult! Bafta multa! Intre timp am renuntat, pentru ca mi-am dat seama ca nu am timp sa invat TOT si, in plus, nu am nici toate cartile...Oricum, Multumesc mult si bafta!
Admitere inm 2012
mmady
M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)