avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Vanesa din pacate pentru tine nu suplimenteaza numarul de locuri...am vazut ce aproape ai fost si ce nota buna ai luat. Eu nu am fost deloc aproape asa ca te rog sa-mi spui dupa ce cursuri ai invatat tu si ce teste ai facut. Multumesc.
Stie cineva cu siguranta daca se mai organizeaza anul acesta , in toamna, o sesiune de admitere in magistratura ptr. cei cu 5 ani vechime?
La "bilantul" prezentat de CSM la sfarsitul anului trecut aveau planificat sa organizeze concurs doar in primavara. De asemenea "aveau planificat" ca si numarul magistratilor care vor pleca va fi mult mai mic decat ce s-a intamplat pana in prezent. Ramane sa vedem daca, din dorinta de a economisi cat mai multi bani, vor hotari sa-i incarce si mai mult pe judecatorii si procurorii existenti acum. Se pare ca in mintea unora nu prea conteaza calitatea muncii, nu tin cont de posibilitatile si limitele umane si vor sa obtina maximum cu nimic. ASTA E TARA IN CARE DIN PACATE TRAIM, TARA IN CARE MITOCANIA E RIDICATA LA RANG DE VIRTUTE, NEPOTISMUL E DIVINIZAT IAR NISTE ZERO BARAT, NISTE AGRAMATE SI AGRAMATI MAI VOR SA AJUNGA SI EUROPARLAMENTARI. IN SCHIMB, CEI CARE AU FACUT CEVA PENTRU TARA(DE EXEMPLU OMUL ALA CARE A ADUS ROMANIEI PLATOUL CONTINENTAL) SUNT TRATATI CU MAXIMA INDIFERENTA.
Bravo BIS...
Ai dreptate nu stim sa pretuim valorile.
Se va umple paharul si vom iesi in strada. Alta sol;utie eu nu vad.
Va fi o noua revolutie.
Sa auzim de bine.
Andrew Adam - incorruptibleman
Stimate domnule administrator

Stimate domnule administrator
Va solicit sa imi stergeti toate semnalmentele de pe forumul avocatnet.ro deoarece am descoperit un caz de coruptie in care sunt implicate mai multe autoritati din mun. Buzau – Politia si Primaria Buzau.
Cazul a fost facut public, dupa care am inceput sa primesc fel de fel de amenintari de la diferite persoane.
Din pacate, astfel de directori care sunt numiti in functiile institutiilor publice comunitare nu sunt demni de stima. Nu isi asuma greselile si nu stiu sa reactioneze atunci cand gresesc.
Fiindu-le pusa in pericol functia pe care o au, acestia apeleaza la fel de fel de metode de intimidare, hartuire si de compromitere.
Nu doresc sa pun in pericol forumul si topicurile create de cetatenii care apeleaza la informatiile interesante publicate.
Va multumesc pentru toate informatiile pe care le-am putut obtine de pe acest site si va urez mult succes in activitate.
Andrew Adam - incorruptibleman
Avertizor de Integritate Publica
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2009
ANDREW ADAM, utilizator

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)