avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
cum vi s-a parut examenul? ce ziceti de intrebarea cu " cistigul pe care creditorul l-a putut realiza"? cred ca s-a mincat cuvintl NU; oricun eu am 6,8 , nu cred ca ma va ajuta foarte mult sa fac contestatie; probabil c se va intra cu note peste 8...
ce grile v-au mai ridicat probleme?
Raspunsul a) de la grila respectiva - era evident gresit. Pe alte forumuri se comenteaza ca vor admite contestatiile la grila asta.

Examenul n-a fost greu. Eu cel putin, n-am trecut de 70 de puncte pentru ca n-am invatat tot, insa trebuie sa recunoastem ca este un examen abordabil. Cineva spunea pe site ca e mai usor ca la INM. Acum tind sa ii dau dreptate. Nu stiu cum e cel de la INM dar..mai usor de atat..nu cred ca se poate...doar sa fie intrebari super-banale..

Ce mi s-a mai parut provocator: sa stai patru ore (sau pe-aproape) concentrat. Dupa doua ore mi se invarteau in cap toate termenele posibile..ba chiar la grila cu prorogarea judecatoreasca - am avut un lapsus uluitor..pur si simplu nu mi-am amintit clasificarea si nici pe cale logica nu m-am putut lamuri. cu cat incercam mai abitir sa imi amintesc, cu atat le incurcam mai tare..

Felicitari, raurs, pentru punctaj - e un punct de plecare excelent pentru examenul din toamna!!!

Felicitari celor care au depasit limita minima si celor care desi n-au trecut de ea...continua!

Zi frumoasa, va doresc!

kateri felicitari si tie , ne vedem in toamna cand sper sa avem mai mult noroc; eu deja ma apuc de invatat sa nu-mi pierd antrenamentul ; am suferit putin dar asta e...life goes on....; Apropos la grila 60 e intentionata inversarea de initiale nu? altfel raspunsul ar fi fost A , sau?
N-am grila in fata acum..Mercic pentru incurajari...si spor la treaba! Eu incerc sa ma relaxez putin, macar vreo doua saptamani,..pe urma incep sa citesc din nou dar usor-usor..si sa fac cat mai multe grile si spete..ceea ce mi-a lipsit de data asta! Sunt zvonuri ca va fi un nou examen in octombrie. Seara frumoasa!
S-au afisat rezultatele concursului din 29 martie. Ce credeti, va fi vreo suplimentare de locuri la judecatori ? Avand in vedere diferenta mare intre ultimele note de la judecatori si procurori, nu credeti ca ar fi corect sa se suplimenteze numarul de locuri la judecatori ?

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)