Daca am inteles, conform noii legi a pensiei, pentru pensie anticipata trebuie sa ai 35 ani cotizare , plus pana la 5 ani ai o penalizare, peste 40 ani nu mai primesti penalizare? . In cazul meu am 40 de ani din care 2 ani crestere copil perioada 2003 - 2004 si 1 an somaj 2013. La pensia anticipata aceste perioade nu se asimileaza? Multumesc
Buna ziua, va rog, cum pot gasi arhiva - state de plata a sistemului de irigatii Popesti - Leordeni apartinand de IEELIF Bucuresti, perioada decembrie 1985 - februarie 1991. Am facut demersuri , dar cei de la CONEXIR ROELL GROUP SA au spus ca nu detin statele de plata de la sistemele de irigatii. Am incercat la SNIF , nu raspund telefonic si nici pri posta. Stiam , statele de plata se arhiveaza timp de 50 ani. Multumesc
Buna ziua, statele de plata a sistemului de irigatii Popesti - Leordeni ( IEELIF Voluntari) perioada decembrie 1985 - februarie 1991 nu sant la CONEXIR ROELL GROUP SA, la SNIP nu raspunde nimeni la telefon , am trimis solicitare prin email si posta degeaba. De la CONEXIR mi s-a comunicat : sistemele de irigatii detineau statele de plata, va rog ma poate ajuta cineva cu o parere, multumesc
Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - Slobozia, am lucrat la brigada nr1 , santier orezarie Giurgeni - Gura Ialomitei ,topograf in perioada 1984 -1985, Solicit in vederea depunerii dosar pensionare, multumesc