avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate A66VISAN

Activitate A66VISAN

multumesc, aceste date le detin si eu ,adresa de email ma intereseaza
Buna seara, cum pot afla adresa de email a societatii CONSTRIF SA Slobozia, este fostul IEELIF Slobozia. Datele de contact sint criptate, multumesc
multumesc,
Daca am inteles, conform noii legi a pensiei, pentru pensie anticipata trebuie sa ai 35 ani cotizare , plus pana la 5 ani ai o penalizare, peste 40 ani nu mai primesti penalizare? . In cazul meu am 40 de ani din care 2 ani crestere copil perioada 2003 - 2004 si 1 an somaj 2013. La pensia anticipata aceste perioade nu se asimileaza? Multumesc
Buna ziua, va rog, cum pot gasi arhiva - state de plata a sistemului de irigatii Popesti - Leordeni apartinand de IEELIF Bucuresti, perioada decembrie 1985 - februarie 1991. Am facut demersuri , dar cei de la CONEXIR ROELL GROUP SA au spus ca nu detin statele de plata de la sistemele de irigatii. Am incercat la SNIF , nu raspund telefonic si nici pri posta. Stiam , statele de plata se arhiveaza timp de 50 ani. Multumesc
Buna ziua, statele de plata a sistemului de irigatii Popesti - Leordeni ( IEELIF Voluntari) perioada decembrie 1985 - februarie 1991 nu sant la CONEXIR ROELL GROUP SA, la SNIP nu raspunde nimeni la telefon , am trimis solicitare prin email si posta degeaba. De la CONEXIR mi s-a comunicat : sistemele de irigatii detineau statele de plata, va rog ma poate ajuta cineva cu o parere, multumesc

multumesc,
Detin arhiva doar pentru IEELIF Calarasi, nu si pentru IEELIF Ialomita, multumesc
multumesc,
Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - Slobozia, am lucrat la brigada nr1 , santier orezarie Giurgeni - Gura Ialomitei ,topograf in perioada 1984 -1985, Solicit in vederea depunerii dosar pensionare, multumesc