avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - Slobozia, ...

Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - Slobozia, am lucrat la brigada nr1 , santier orezarie Giurgeni - Gura Ialomitei ,topograf in perioada 1984 -1985, Solicit in vederea depunerii dosar pensionare, multumesc
Cel mai recent răspuns: A66VISAN , utilizator 14:37, 3 Februarie 2025
SC METARIF SA CALARASI
Denumiri anterioare: I.E.E.L.I.F CALARASI; S.U.T.M.T CALARASI

Operatorul economic (sediu): SC IT EXPERT ARCHIVE SRL (Tandarei, Sos. Brailei 56 I, judet Ialomita, tel: 0724685080, fax:0343102010, e-mail: prest.arhive@gmail.com)

Anii Extremi: 1981-2009
multumesc,
Detin arhiva doar pentru IEELIF Calarasi, nu si pentru IEELIF Ialomita, multumesc
Intrebati aici:
Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare - Filiala teritoriala de I.F. IALOMIŢA
Adresa: Str. Cuza Vodă, nr.5, Slobozia, jud. Ialomiţa
Cod poştal: 920057
E-mail: ialomita@anif.ro
Telefon: 0243 213 023
Fax: 0243 215 088
multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa știu unde este arhiva sopecs sa lehliu gara (fost ... sdraganescu sdraganescu As vrea sa știu unde este arhiva SOPECS SA LEHLIU GARA(fost IEELIF CALARASI;ANTREPRIZA LEHLIU,SANTIER LEHLIU).Am nevoie de o adeverință care îmi servește ... (vezi toată discuția)
Ieelif calarasi Cristipici Cristipici Am lucrat la IEELIF Calarasi,punct de lucru comuna Dorobantu jud Calarasi,pana la revolutie,si as dori sa stiu unde se afla arhiva lor.As avea nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)