avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... IEELIF Calarasi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

IEELIF Calarasi

Am lucrat la IEELIF Calarasi,punct de lucru comuna Dorobantu jud Calarasi,pana la revolutie,si as dori sa stiu unde se afla arhiva lor.As avea nevoie de o adeverinta care sa ateste perioada in care am lucrat acolo,fiindu-mi necesara la intocmirea dosarului de pensionare.
Va. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristipici , utilizator 11:51, 20 Februarie 2018
Adresati-va la :
Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare - Filiala teritoriala IALOMIŢA - CĂLMĂŢUI
Adresa: Str. Cuza Vodă, nr.5, Slobozia, jud. Ialomiţa
Cod poştal: 920057
E-mail: ialomita@anif.ro
Telefon: 0243 213 023
Fax: 0243 215 088
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva ieelif voluntari - executie lucrari de imbunatatiri ... rogerios rogerios Unde pot gasi arhiva IEELIF VOLUNTARI - executie lucrari de imbunatatiri funciare (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca Pullix Pullix Buna ziua.Socrul meu a lucrat inainte de 1990 la firma TLH baraj Dridu.Dupa 90 aceasta firma s a desfiintat socrul plecand de acolo fara carte de munca.in ... (vezi toată discuția)
deoarece nu am reusit sa primesc ... Memet04 Memet04 IUTIFPEC LUCRARI COBADIN. Buna ziua, va adresez o intrebare deoarece nu am reusit sa primesc un raspuns. Este vorba de firma IUTIFPEC care a avut lucrari in ... (vezi toată discuția)