avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deoarece nu am reusit sa primesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deoarece nu am reusit sa primesc ...

IUTIFPEC LUCRARI COBADIN.
Buna ziua, va adresez o intrebare deoarece nu am reusit sa primesc un raspuns. Este vorba de firma IUTIFPEC care a avut lucrari in Cobadin intre anii 1977-79. Nimeni nu stie nimic despre aceasta firma cel putin in Constanta. Cum procedez? Am incercat la arhivele nationale Bucuresti cat si Constanta..
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
Memet04, utilizator
Cel mai recent răspuns: Memet04 , utilizator 00:49, 22 Ianuarie 2022
Puneti o intrebare la: Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare - Filiala teritoriala de I.F. CONSTANȚA
Date de contact:
Adresa: Str. Zburătorului, nr.4, Constanţa, jud. Constanţa
Cod poştal: 900419
E-mail: constanta@anif.ro
Telefon: 0241 654 010
Fax: 0241 656 498
Va multumesc, in schimb nu am reusit sa rezolv nimic nici cu ei… m au trimis la arhivele nationale , deoarece ei nu detin arhive despre firma Iutifpec… , doamna respectiva nici nu auzise de aceasta firma..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime i.i.r.p.s.c.m. navodari! buna ziua,aveti idee de unde pot scote vechimea in munca de la ... alexandra2601 alexandra2601 Buna ziua,aveti idee de unde pot scote vechimea in munca de la I.I.R.P.S.C.M Navodari ,a lucrat acolo prin 1977 ( la Galati unde ar trebui sa o gasesc nu au ... (vezi toată discuția)
unde gasesc arhiva foste i.c.s. alimentara constanta? DanaRita DanaRita BUNA SEARA! CINE IMI POATE SPUNE UNDE GASESC ARHIVA FOSTE I.C.S. ALIMENTARA CONSTANTA? (vezi toată discuția)
Vreau sa aflu unde se afla arhiva siloz port constanta ! nicolaepanfil nicolaepanfil Cine stie unde pot gasi ahiva siloz port Constanta ? Am nevoie pentru cartea de munca sa imi scot vechimea sa ma pot pensiona. (vezi toată discuția)