avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca

Buna ziua.Socrul meu a lucrat inainte de 1990 la firma TLH baraj Dridu.Dupa 90 aceasta firma s a desfiintat socrul plecand de acolo fara carte de munca.in prezent ,implinind varsta necesara pensionarii a inceput sa si caute cartea de munca aceasta fiind de negasit.am fost la itm slobozia am cautat lichidatori recuperatori ,catrea de mmunca fiind de negasit.cum ne puteti ajuta saumacar indruma.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 23 Ianuarie 2019
Specific ca am fost indrumari de catre fosti angajati la fostii ingineri si directori ai acestei firme acestia spunandu ne ca ei nu detin nimic ca fosta firma tlh a fost preluata dede o alta firma dar aceasta din urma nu a preluat decat angajatii actuali ni si cartile de munca ale vechilor angajati.umblam de doi ani prin toate institutiile pe la toate portile nu este de gasit nimic.toata lumea ridica din umeri

Pullix a scris:

Buna ziua.Socrul meu a lucrat inainte de 1990 la firma TLH baraj Dridu.Dupa 90 aceasta firma s a desfiintat socrul plecand de acolo fara carte de munca.in prezent ,implinind varsta necesara pensionarii a inceput sa si caute cartea de munca aceasta fiind de negasit.am fost la itm slobozia am cautat lichidatori recuperatori ,catrea de mmunca fiind de negasit.cum ne puteti ajuta saumacar indruma.va multumesc anticipat

Adresati-va Direcţiei Judeţene Ialomita a Arhivelor Naţionale
Adresa: Slobozia, Str. Al. Odobescu nr. 4 , cod 920025, jud. Ialomiţa
Telefon: 0243/211.640
Fax: 0243/211.640
E-mail: ialomita@old.arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva grup santiere constructii cluj-napoca lity lity Buna ziua, Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj. (vezi toată discuția)
Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca? florinfres florinfres cum isi poate recupera unchiul meu cartea de munca de la fosta societate industria construct forestier Deva lucrand in perioada 1970-1975.multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea ... Maria Blindu Maria Blindu Buna ziua. Va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea de munca a tatalui meu? A lucrat la IUGTC CRAIOVA. (vezi toată discuția)