avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca?

cum isi poate recupera unchiul meu cartea de munca de la fosta societate industria construct forestier Deva lucrand in perioada 1970-1975.multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 17 Mai 2012
Poate intra in posesia carnetului de munca ,fie de la unitatea angajatoare fie ,daca acesta a incetat activitatea,de la unitatea care detine arhiva acesteia
Poate sa se adreseze Directiei Judetene Hunedoara a Arhivelor Nationale
Str. Aurel Vlaicu nr.2, Deva, cod 330005, jud. Hunedoara

Care este denumirea corecta a fostului angajator al unchiului dvs?
Zmau Constantin acuma este domiciliat in orasul Botosani
Carnetul de munca se recupereaza de la arhivele in raza caruia a avut sediul fostul angajator al unchiului dvs ...
si cum lom noi legatura cu arhivele in raza caruia a avut sediul societatea unchiului meu Zmau Constantin sc industria constructii forestier deva. ati putea sa ne dati un indiciu va rugam.

Alte discuții în legătură

Buna seara! ma intereseaza arhiva de la e.m.certej...imi trebuie ... Jessy14 Jessy14 Buna seara! Ma intereseaza arhiva de la E.M.CERTEJ...IMI TREBUIE ADEVERINTA SI SPORURILE...MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca katherina55 katherina55 Am lucrat 10 ani la IFA Viscoza Lupeni, si am plecat de la aceasta unitate in 1989. In 1990 apare HG559/1990 si Ordinul MIChP 969/1990 care stabileste ca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Carmen098 Carmen098 Unde poate fi gasita o carte de munca a unei persoane care a lucrat la Centrul de calcul al Centralei Industriei Tricotajelor Bucuresti? Multumesc, ... (vezi toată discuția)