avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Ma intereseaza arhiva de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Ma intereseaza arhiva de la E.M.CERTEJ...IMI TREBUIE ...

Buna seara! Ma intereseaza arhiva de la E.M.CERTEJ...IMI TREBUIE ADEVERINTA SI SPORURILE...MULTUMESC!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 1 Decembrie 2020
Incercati sa aflati de la Serviciul Judetean Hunedoara al Arhivelor Nationale
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 2, Deva, cod 330005, jud. Hunedoara
Telefon: 0254/213.875, Fax: 0254/214.347
E-mail: hunedoara@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca katherina55 katherina55 Am lucrat 10 ani la IFA Viscoza Lupeni, si am plecat de la aceasta unitate in 1989. In 1990 apare HG559/1990 si Ordinul MIChP 969/1990 care stabileste ca ... (vezi toată discuția)
Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca? florinfres florinfres cum isi poate recupera unchiul meu cartea de munca de la fosta societate industria construct forestier Deva lucrand in perioada 1970-1975.multumesc (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)