avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca?

cum isi poate recupera unchiul meu cartea de munca de la fosta societate industria construct forestier Deva lucrand in perioada 1970-1975.multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 17 Mai 2012
Directia Judeteana Hunedoara a Arhivelor Nationale
Str. Aurel Vlaicu nr.2, Deva, cod 330005, jud. Hunedoara

sau

E-mail: hunedoara.an@mai.gov.ro
va multumesc pentru indiciu am contactat acea adresa si mea spus ca nu mai tin in arhiva cartile de munca asa vechi o zis ca trebuia sa o scoata mai din timp
pentru ca firma sa disfintat
In acest sens, daca nu se gaseste cartea de munca a unchiului dvs , acesta va trebuie sa-si reconstituie vechimea in munca prin solicitarea de adeverinte de vechime pentru perioadele lucrate de la toti fostii lui angajatori ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ma intereseaza arhiva de la e.m.certej...imi trebuie ... Jessy14 Jessy14 Buna seara! Ma intereseaza arhiva de la E.M.CERTEJ...IMI TREBUIE ADEVERINTA SI SPORURILE...MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca katherina55 katherina55 Am lucrat 10 ani la IFA Viscoza Lupeni, si am plecat de la aceasta unitate in 1989. In 1990 apare HG559/1990 si Ordinul MIChP 969/1990 care stabileste ca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Carmen098 Carmen098 Unde poate fi gasita o carte de munca a unei persoane care a lucrat la Centrul de calcul al Centralei Industriei Tricotajelor Bucuresti? Multumesc, ... (vezi toată discuția)