avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As vrea sa știu unde este arhiva SOPECS SA LEHLIU ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As vrea sa știu unde este arhiva SOPECS SA LEHLIU GARA (fost ...

As vrea sa știu unde este arhiva SOPECS SA LEHLIU GARA(fost IEELIF CALARASI;ANTREPRIZA LEHLIU,SANTIER LEHLIU).Am nevoie de o adeverință care îmi servește la dosarul de pensie.Va mulțumesc și aștept răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 29 Ianuarie 2025
SC METARIF SA CALARASI
Denumiri anterioare: I.E.E.L.I.F CALARASI; S.U.T.M.T CALARASI

Operatorul economic (sediu): SC IT EXPERT ARCHIVE SRL (Tandarei, Sos. Brailei 56 I, judet Ialomita, tel: 0724685080, fax:0343102010, e-mail: prest.arhive@gmail.com)

Anii Extremi: 1981-2009
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa aflu cine detine arhiva ieelif ialomita - slobozia, ... A66VISAN A66VISAN Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - Slobozia, am lucrat la brigada nr1 , santier orezarie Giurgeni - Gura Ialomitei ,topograf in perioada 1984 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem ... Neagu G Neagu G Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem lua o adeverinta perntru perioada 25.02.1981-25.03.1993, sotul a lucrat la Uzina Vulcan ... (vezi toată discuția)
Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ... Aristos Aristos Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ferate Brașov aparținând de centrala constructii căi ferate București.. Arhivele ... (vezi toată discuția)