avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem ...

Buna ziua,
am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem lua o adeverinta perntru perioada 25.02.1981-25.03.1993, sotul a lucrat la Uzina Vulcan Bucuresti, Grup Santier Montaj cazane , care a devenit apoi I.M.R.O.T, Bucuresti, Antrepriza Montaj Reparatii Centrale Termice Sud Bucuresti, Termoenerg Sa Filiala Muntenia Bucuresti.?
Multumim anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 28 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
SC VULCAN SA BUCURESTI
Denumiri anterioare: UZINA VULCAN; UZINELE METALURGICE MAO TZE DUM; UZINELE VULCAN; SC VULCAN SA
Operatorul economic (sediu): SC PRINT ARHIV PAPER SRL (Sat Gura Calnaului, com. Vadu Pasii, DN E85 nr. 99, judet Buzau)

Anii Extremi: 1935-2020
Buna ziua, multumesc frumos pentru raspunsul dvs, am sunat si intrebat nu au asa ceva....
Este preluata de la Arhivele Nationale informatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)