Sunt proprietara unui apartament la parter in care nu locuieste nimeni. Din luna iulie pana in decembrie nu a locuit nimeni, deci a fost acelasi consum. La un interval din dec pana in anul urmator, s-au inregistrat pierderi de aproape 393mc pe apometrul meu, care, normal, mi se pun mie ca proprietar. Care sunt posibilitatile ca apometrul sa nu dea citirea corecta , ca nu imi explic, nu a locuit nimeni. Stiu ca s-a facut reparatie la pompa de presiune care e in fata apartamentului. Robinetul principal nu a fost inchis. Nu am defectiuni in apartament.Cum ar fi trebuit sa curga 400000l in 6-7 luni, ca nu am gasit nimic deschis. Ma gandesc la posibilitatea ca au reparat pompa, s-a dat drumul la presiune si la mine s-a dereglat apometrul sau s-a declansat ceva in baie sau bucatarie. Am constatat ca si robinetul din bucatarie s-a stricat, acesta neavand nici o problema cand am lasat ap in urma cu un an. Exista pierderi si la apometrul general, si la mine. S-a schimbat administratorul recent si i s-au transmis doar pierderile mele, celelalte pierderi mi se spune ca au fost recuperate la citirea contoarelor, pierderile totale au fost in jur de 1200l. Se pot pune sub pres aceste pierderi de la contorul general? Si cum aflu daca compania care a facut reparatia la pompa de afara nu mi-a adus prejudiciu.