Revin cu o întrebare către dvs in domeniul codului penal...daca un major a vorbit cu un băiat nu știe minor, major aplicația era strict minim 18 ani repet aplicație minim 18 ani...daca aceea persoana ar fi minor este incidenta de corupere de minori ? Când și-a dat seama că dat o poza probabil a vrut să îl șantajeze că a amenințat că merge la poliție..(bineinteles a vorbit prostii) dar nu știe cu cine,.a blocat persoana respectiva imediat,.nu știe cu cine a vorbit...rog un răspuns cat mai detaliat pe înțelesul tuturor...va rog aștept raspunsuri..va multumesc
Vă mulțumesc pt răspuns, deci nu poate fii vorba de corupere de minori incidenta nu exista ? Și nu știu dacă este minor poate nu este...un ultim răspuns va rog din timpul dvs nu este corupere de minori da ?
Clar și precis...daca există fapta corupere de minori ??daca ar fi minor și nu un infractor care se ocupa de șantaj de genul pt bani...din ce am vorbit cu 4 avocați fapta nu exista...rog părerea dvs de expert..aștept raspuns
Eu din ce am vorbit cu o doamna avocat foarte interesată de subiect a spus că dacă este minor nu poate depune plângere penală pt că încalcă legea 386/2009 articol 325 cod penal aducă termeni și condițiile aplicației vârsta minimă 18 ani, nu aveam de unde sa știu cu ce infractor stau de vorba..poate a vrut să mă șantajeze cu poza de a amenințat cu poliția dar nu a apucat l-am blocat ...îmi puteți spune un răspuns juridic..eu sunt major el nu știu minor major...nu avea ce căuta acolo toți avocatii cu care am vorbit spun la unison că nu există fapta penală...rog și părerea dvs de expert va rog..o zi buna aștept raspuns
Este vreun avocat in drept penal online sa pot discuta cu dânsul/dansa? Îmi poate lăsa mesaj in privat și aș putea discuta telefonic chiar și în week end daca se poate
.va multumesc
Buna seara...va rog sa nu mă judecați..am avut cont pe aplicația grindr aplicație pt persoane lgbt...am intrat în discuție cu un băiat eu fiind bărbat și am specificat că nu vb cu persoane sub 18 ani..am vorbit și eu prostii și am trimis poza nud și se vede și fata știu o greșeală...a spus că a făcut print screen și merge la poliție...menționez că se vede fata mea clar și au trecut 6 zile de atunci...pot fi acuzat , anchetat logic condamnat ? Prefer acest site pt că pe altul am primit 95 la sută răspuns că nu pot patii nimic și o persoana că merg la pușcărie...rog răspuns din partea celor care chiar se pricep , menționez că aplicația este grindr și este doar pt persoane 18 ani minim