avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara...va rog sa nu mă judecați..am avut cont ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara...va rog sa nu mă judecați..am avut cont pe aplicația ...

Buna seara...va rog sa nu mă judecați..am avut cont pe aplicația grindr aplicație pt persoane lgbt...am intrat în discuție cu un băiat eu fiind bărbat și am specificat că nu vb cu persoane sub 18 ani..am vorbit și eu prostii și am trimis poza nud și se vede și fata știu o greșeală...a spus că a făcut print screen și merge la poliție...menționez că se vede fata mea clar și au trecut 6 zile de atunci...pot fi acuzat , anchetat logic condamnat ? Prefer acest site pt că pe altul am primit 95 la sută răspuns că nu pot patii nimic și o persoana că merg la pușcărie...rog răspuns din partea celor care chiar se pricep , menționez că aplicația este grindr și este doar pt persoane 18 ani minim
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Augustius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Augustius , utilizator 11:46, 3 Februarie 2025
Buna seara... Totusi, nu se intelege clar si precis care ar fi motivul pentru care va temeti de raspunderea penala.
Cine i minor si cine i major acolo, sau care este aspectul care va ingrijoreaza? Sau, este mai mult decat puteti spune?
Eu din ce am vorbit cu o doamna avocat foarte interesată de subiect a spus că dacă este minor nu poate depune plângere penală pt că încalcă legea 386/2009 articol 325 cod penal aducă termeni și condițiile aplicației vârsta minimă 18 ani, nu aveam de unde sa știu cu ce infractor stau de vorba..poate a vrut să mă șantajeze cu poza de a amenințat cu poliția dar nu a apucat l-am blocat ...îmi puteți spune un răspuns juridic..eu sunt major el nu știu minor major...nu avea ce căuta acolo toți avocatii cu care am vorbit spun la unison că nu există fapta penală...rog și părerea dvs de expert va rog..o zi buna aștept raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2025
Augustius, utilizator
Clar și precis...daca există fapta corupere de minori ??daca ar fi minor și nu un infractor care se ocupa de șantaj de genul pt bani...din ce am vorbit cu 4 avocați fapta nu exista...rog părerea dvs de expert..aștept raspuns
Sa intelegem ca „toți avocatii cu care” ați vorbit nu sunt experti, si va intereseaza parerea unui alt expert pe care nici nu il cunoasteti?
Ok. Parerea este ca, daca minorul nu avea ce sa caute pe acel site pentru majori, inseamna ca nu avea ce sa caute acolo. Si daca dvs nu ati stiut ca ar fi minor, nu ar fi incidenta vreo infractiune din spectrul penal discutat.
Cat priveste aspectul, daca el (minorul) poate sau nu poate sa depuna plangere penala minor fiind, raspunsul este ca poate. Chiar daca procedural ca regula minorul ar trebui asistat de reprezentantul legal, in aceste situatii, ca exceptie, organul judiciar se autosesizeaza din oficiu.
In ceea ce va priveste pe dvs, daca stiti clar ca sunteti nevinovat, inseamna ca sunteti asa cum va considerati.
Vă mulțumesc pt răspuns, deci nu poate fii vorba de corupere de minori incidenta nu exista ? Și nu știu dacă este minor poate nu este...un ultim răspuns va rog din timpul dvs nu este corupere de minori da ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin cu o întrebare către dvs in domeniul codului penal...daca ... Augustius Augustius Revin cu o întrebare către dvs in domeniul codului penal...daca un major a vorbit cu un băiat nu știe minor, major aplicația era strict minim 18 ani repet ... (vezi toată discuția)
Buna seara...va rog sa nu mi..am avut cont pe aplicația ... Augustius Augustius Buna seara...va rog sa nu mă judecați..am avut cont pe aplicația grindr aplicație pt persoane lgbt...am intrat în discuție cu in băiat eu fiind bărbat ... (vezi toată discuția)
Furt in tren amy_dyly_2008@yahoo.com amy_dyly_2008@yahoo.com #-o buna ziua am 20 de ani intro seara dintro prostie am furat cu un coleg o statie de emisie receptie dintr-un tren iar prietenul meu a fost prins de politia ... (vezi toată discuția)