avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate nicolaeadr

Activitate nicolaeadr

Plangere inselaciune. buna ziua ! in luna octombrie a anului 2024 am achizitionat un autoturism pentru a face transport alternativ. datorita faptului ca aveam depuse actele pentru infiintarea unei societati de tip pfa si acestea s au solutionat abia in data de 17 decembrie am intrat in panica,masina fiind fabricatie 2011,gandidu ma ca nu mai pot scoate copia conforma si autorizatia de transport de la arr. l am contactat pe fostul proprietar al masinii,i am explicat cele intamplate,iar acesta mi a recomandat serviciile unei doamne care se ocupa cu "facilitarea perioadei de obtinere a documentelor" contra unei sume de bani. a discutat cu distinsa doamna,mi a trimis nr de contact ,iar pe data de 19 decembrie m am vazut cu aceasta,inamandu i actele necesare si o suma de bani. banii aferenti taxelor iar diferenta fiind 'spaga' pe care urma sa o dea la arr. nu stiu ce s a intamplat,insa doamna m a tot amanat ,ajungand sa nu imi mai raspunda deloc.
Intrebarea mea este : Pot face o plangere pentru inselaciune ? si daca da,care ar fi consecintele acesteia ? Mentionez ca probe as avea dialogul pe whatsapp cu fostul proprietar al masinii iar cu ea cateva mesaje din dimineata in care ne am vazut si alte cateva in care ma amana de la o zi la alta. multumesc anticipat !
buna ziua ! in luna octombrie a anului 2024 am achizitionat un autoturism pentru a face transport alternativ. datorita faptului ca aveam depuse actele pentru infiintarea unei societati de tip pfa si acestea s au solutionat abia in data de 17 decembrie am intrat in panica,masina fiind fabricatie 2011,gandidu ma ca nu mai pot scoate copia conforma si autorizatia de transport de la arr. l am contactat pe fostul proprietar al masinii,i am explicat cele intamplate,iar acesta mi a recomandat serviciile unei doamne care se ocupa cu "facilitarea perioadei de obtinere a documentelor" contra unei sume de bani. a discutat cu distinsa doamna,mi a trimis nr de contact ,iar pe data de 19 decembrie m am vazut cu aceasta,inamandu i actele necesare si o suma de bani. banii aferenti taxelor iar diferenta fiind 'spaga' pe care urma sa o dea la arr. nu stiu ce s a intamplat,insa doamna m a tot amanat ,ajungand sa nu imi mai raspunda deloc.
Intrebarea mea este : Pot face o plangere pentru inselaciune ? si daca da,care ar fi consecintele acesteia ? Mentionez ca probe as avea dialogul pe whatsapp cu fostul proprietar al masinii iar cu ea cateva mesaje din dimineata in care ne am vazut si alte cateva in care ma amana de la o zi la alta. multumesc anticipat !