avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere inselaciune. buna ziua ! in luna octombrie a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere inselaciune. buna ziua ! in luna octombrie a anului ...

Plangere inselaciune. buna ziua ! in luna octombrie a anului 2024 am achizitionat un autoturism pentru a face transport alternativ. datorita faptului ca aveam depuse actele pentru infiintarea unei societati de tip pfa si acestea s au solutionat abia in data de 17 decembrie am intrat in panica,masina fiind fabricatie 2011,gandidu ma ca nu mai pot scoate copia conforma si autorizatia de transport de la arr. l am contactat pe fostul proprietar al masinii,i am explicat cele intamplate,iar acesta mi a recomandat serviciile unei doamne care se ocupa cu "facilitarea perioadei de obtinere a documentelor" contra unei sume de bani. a discutat cu distinsa doamna,mi a trimis nr de contact ,iar pe data de 19 decembrie m am vazut cu aceasta,inamandu i actele necesare si o suma de bani. banii aferenti taxelor iar diferenta fiind 'spaga' pe care urma sa o dea la arr. nu stiu ce s a intamplat,insa doamna m a tot amanat ,ajungand sa nu imi mai raspunda deloc.
Intrebarea mea este : Pot face o plangere pentru inselaciune ? si daca da,care ar fi consecintele acesteia ? Mentionez ca probe as avea dialogul pe whatsapp cu fostul proprietar al masinii iar cu ea cateva mesaje din dimineata in care ne am vazut si alte cateva in care ma amana de la o zi la alta. multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:04, 3 Februarie 2025
Buna ziua, in functie de continutul contractului puteti face plangere penala sau actiune civila. Prezentati actele si situatia detaliat unui avocat si acesta va va indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in luna octombrie a anului 2024 am achizitionat un ... nicolaeadr nicolaeadr buna ziua ! in luna octombrie a anului 2024 am achizitionat un autoturism pentru a face transport alternativ. datorita faptului ca aveam depuse actele pentru ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere aaionut30 aaionut30 Buna ziua,as dori sa va cer o parere intrucat nu sunt sigur de ce anume trebuie sa fac. Pe scurt,am o problema cu un individ caruia i-am incredintat masina ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu imi da fiscalul Iancu Alin Iancu Alin Buna ziua! Am cumpărat o mașină acum 3 zile și vânzătorul nu îmi poate da fiscalul din cauza unor datorii imense. A spus că vrea mașina înapoi cu ... (vezi toată discuția)