avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Activitate Alexaadri098.

Activitate Alexaadri098.

El ma tot ameninta cu chestiile astea ca o sa anunte protectia copilului sa vada unde sta si imi spune ca nu vrea sa imi dea stimulentul la fata cica imi da doar alocația.

gi-jane2 a scris:

pe scurt :) nu are cum sa va ia copiii. cereti in instanta ( cu ajutorul unui avocat) ca locuinta copiilor sa fie la dvs si sa va plateasca pensie.

Buna ziua am doi copii unul de 6 ani si altul de 2 ani jumate .Noi ne am despartit ne am certat si el a plecat acasa la mama lui noi mutandune cu 3 saptamanii inainte la mama mea .El tot cautand zi de zi motive de ceartă a gasit sa se lege de numarul de telefon al unui frizer care a vorbit fratele meu cu el sa vina sa il tunda . A crezut ca eu am vorbit cu el .ne am certat si i am spus sa faca ce vrea daca vrea sa plece sa plece daca nu sa ramana el a ales sa plece . Bun problema e ca el ma santajeaza cu acest numar ca il duce in instanta si cu niste mesaje care a vorbit cu sotia lui baiatul acela .parintii lui sta intro casa a unchiului lui care nu e data cu acte nimic e ca si cum ar sta in chirie cand vrea ii da afara daca e .eu stau la mama in casa batraneasca e mostenirea de la parintii ei .copii sunt la mine este vreo șansă sa imi ia copii??Mulțumesc mult pentru eventualele raspunsuri