avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am am doi copii unul de 6 ani si altul de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am am doi copii unul de 6 ani si altul de 2 ani jumate ...

Buna ziua am doi copii unul de 6 ani si altul de 2 ani jumate .Noi ne am despartit ne am certat si el a plecat acasa la mama lui noi mutandune cu 3 saptamanii inainte la mama mea .El tot cautand zi de zi motive de ceartă a gasit sa se lege de numarul de telefon al unui frizer care a vorbit fratele meu cu el sa vina sa il tunda . A crezut ca eu am vorbit cu el .ne am certat si i am spus sa faca ce vrea daca vrea sa plece sa plece daca nu sa ramana el a ales sa plece . Bun problema e ca el ma santajeaza cu acest numar ca il duce in instanta si cu niste mesaje care a vorbit cu sotia lui baiatul acela .parintii lui sta intro casa a unchiului lui care nu e data cu acte nimic e ca si cum ar sta in chirie cand vrea ii da afara daca e .eu stau la mama in casa batraneasca e mostenirea de la parintii ei .copii sunt la mine este vreo șansă sa imi ia copii??Mulțumesc mult pentru eventualele raspunsuri
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
Alexaadri098., utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexaadri098. , utilizator 17:08, 3 Februarie 2025
pe scurt :) nu are cum sa va ia copiii. cereti in instanta ( cu ajutorul unui avocat) ca locuinta copiilor sa fie la dvs si sa va plateasca pensie.
El ma tot ameninta cu chestiile astea ca o sa anunte protectia copilului sa vada unde sta si imi spune ca nu vrea sa imi dea stimulentul la fata cica imi da doar alocația.

gi-jane2 a scris:

pe scurt :) nu are cum sa va ia copiii. cereti in instanta ( cu ajutorul unui avocat) ca locuinta copiilor sa fie la dvs si sa va plateasca pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in familie la 16 ani utilizator_nou94 utilizator_nou94 Buna ziua, de curand am vorbit cu o persoana, o fata care are 16 ani.Aceasta are probleme in familie, gen parintii o cearta, o bat din orice motiv, uneori ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat în ... Xts777 Xts777 Bună ziua! Va rog dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat în următoarea problema. Locuiesc împreună cu soția și băiețelul nostru de 1 an și 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu soacra Evelina R Evelina R Bună seara! Mă numesc Evelina. Am 2 ani și jumătate de când mă cunosc cu soțul meu (Gheorghe),anul acesta,ma cerut în căsătorie,plus la asta sunt ... (vezi toată discuția)