avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate DInu B.

Activitate DInu B.

Am comandat on-line, pe site-ul unui producator de caiace din America 2 produse.Am platit suma integral, taxele vamale si de transport. Sunt inregistrat pe site-ul firmei de aproximativ 2 ani.In decursul acestui timp am tot primit diverse oferte cu reduceri de pret , noutati,etc.... Urmare unei oferte din luna septmebrie, anul trecut am decis sa comand din produsele lor. In momentul lansarii comenzii stiam ca produsele vor fi trimise in cel mult 60 de zile. A trecut timpul, am cerut relatii cu data in care vor fi trimise si mi s-a raspuns ca se mai amana, deoarece sunt foarte multe comenzi care se onoreaza in ordinea comenzilor facute. La inceputul lunii decembrie am cerut din nou relatii cu starea comenzii. Au raspuns ca momentul este foarte aproape. In ianuarie am solicitat anularea comenzii si returarea banilor platiti pe produse si transport. Din acest moment firma nu mi-a mai raspuns. Am revenit cu un nou e-mail, discutiile anterioare fiind in acelasi flux ( comanda - confimare comnda, intrebare-raspuns-intrebare raspuns ) in care am solicitat din nou renuntarea si returarea banilor, fara raspuns. Am vreo sansa sa recuperez banii ? Cui sa ma adresez ? Unde sa depun dovezile care atesta cele enuntate ?
Cu stima, Dinu B.