avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma americana sfideaza clientii romani !
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma americana sfideaza clientii romani !

Am comandat on-line, pe site-ul unui producator de caiace din America 2 produse.Am platit suma integral, taxele vamale si de transport. Sunt inregistrat pe site-ul firmei de aproximativ 2 ani.In decursul acestui timp am tot primit diverse oferte cu reduceri de pret , noutati,etc.... Urmare unei oferte din luna septmebrie, anul trecut am decis sa comand din produsele lor. In momentul lansarii comenzii stiam ca produsele vor fi trimise in cel mult 60 de zile. A trecut timpul, am cerut relatii cu data in care vor fi trimise si mi s-a raspuns ca se mai amana, deoarece sunt foarte multe comenzi care se onoreaza in ordinea comenzilor facute. La inceputul lunii decembrie am cerut din nou relatii cu starea comenzii. Au raspuns ca momentul este foarte aproape. In ianuarie am solicitat anularea comenzii si returarea banilor platiti pe produse si transport. Din acest moment firma nu mi-a mai raspuns. Am revenit cu un nou e-mail, discutiile anterioare fiind in acelasi flux ( comanda - confimare comnda, intrebare-raspuns-intrebare raspuns ) in care am solicitat din nou renuntarea si returarea banilor, fara raspuns. Am vreo sansa sa recuperez banii ? Cui sa ma adresez ? Unde sa depun dovezile care atesta cele enuntate ?
Cu stima, Dinu B.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
DInu B., utilizator

Alte discuții în legătură

Comanda anulata de emag adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua , acum 10 zile am cumparat de la Emag , o canapea resigilata , ca noua scria, cu pretul de 1650 lei , redusa de la 4800 lei. Astazi , urmarind ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, aderare grup infractional puffytel puffytel Cosmarul meu incepe in iulie 2016 cand am vazut pe un grup de mamici pe facebook o doamna care aducea pe comanda scutece si lapte praf. Am luat legatura cu ea, ... (vezi toată discuția)