Multumesc din nou. Da, am avut ceva emotii, dar apoi m-am gandit ca toate circumstantele nu ma incrimineaza. Cel mai greu este ca dosarul de dauna nu se poate intocmi, pana nu se finalizeaza procedura legala. Speram ca totusi, sarbatorile sa ne gaseasca cu masina reparata si toate celelalte probleme rezolvate. O sa va spun pe parcurs cum se deruleaza acest incident nefericit. Numai bine!
MULTUMESC PENTRU RASPUNS. AR FI CULMEA SA MA GASEASCA VINOVATA, CAND EU ERAM LA O DISTANTA REZONABILA DE CEL DIN FATA, LUCRU DOVEDIT PRIN FAPTUL CA MASINA LUI ESTE UN PIC LOVITA IAR D-RA CARE M-A LOVIT CU DACIA LOGAN ARE O DISTANTA DE APROX. 10 M DE FRANARE PANA LA LOCUL IMPACTULUI CEEA CE DOVEDESTE CA AVEA VITEZA MARE IAR PERSOANA DIN DREAPTA EI ESTE ACCIDENTATA SI MASINA MEA ESTE TARE AVARIATA.
imi puteti spune in ce termen, conform legii, se iau declaratiile persoanelor implicate in accident (partea nevinovata), accidentul fiind inregistrat la politie? Saptamana trecuta, joi la amiazi, am fost implicata intr-un accident, eu mergand in coloana, din spate am fost lovita de o dacia logan care m-a impins in autoturismul din fata mea. In accident, persoana care a fost in dreapta soferitei din dacia logan a fost accidentata, (lovitura la arcada si mana rupta), s-au facut testele de alcoolemie, s-au luat probe de sange la spital, iar de atunci politia nu mi-a luat declaratia spunand ca au termen 30 dezile. Va rog sa imi spuneti cat de repede care este procedura legala. Multumesc.