Buna ziua
Am și eu o problema cu un executor judecătoresc! In 2007 am luat un credit in franci elvețieni de la Bancpost și după câțiva ani buni de plată ,am inceput sa am restante ! În ianuarie 2016 eram in urma graficului cu vreo 5-6 rate ! In 2918 am primit poprire pe salariu și eu și soția ptr o sumă de vreo 8200 de franci pe care am achitat o în 2022! Însă ,joi 6 februarie 2025 să aflăm că avem poprire pe 6600 de franci ! Luni dimineață când am fost la executor ne a spus că avem poprire și pe mașină! I am spus sa vina sa o ia că îi dau foc! Atunci ,imediat m a pus sa fac cerere de scoatere de sub poprire a mașinii! A început sa ne povestească că el n are nici o vină,că firme de recuperare sunt vinovate și chestii din astea! După care ne a spus "că oricum vechiul litigiu de 8200 de franci este închis din 2022" și să căutăm avocat! Chiar a spus că ne va da un document referitor la litigiul stins! Însă când am revenit la el,în zece minute ,să i cerem acel document ,ne a dat afară că nu are timp ! Întrebare : daca știa că vechiul litigiu a fost stins ,de ce ne a mai pus poprire? E posibil că între el și Euro bank să fie vreo înțelegere?