Buna ziua.Am facut o subscriere la FONDUL PENTRU DEZVOLTARE TURISTICA SIGHISOARA CARE ULTERIOR,, prin act 1234/22.05/2003 , publicat in M.O.,SI-A TRANSFORMAT OBIECTUL DE ACTIVITATE PRINCIPAL DIN ”REABILITAREA SI REVITALIAREA CETATII SIGHISOARA, ANSAMBLU INCLUS IN PATRIMONIUL UNESCO” IN ”COSTRUIREA SI EXPLOATAREA PARCULUI TEMATIC DRACULA PARK.”,coform cod CAE 9233 /2003. L a schimbarea codului CAEN si a denumirii societatii atunci , mi s-a facut propunerea de a completa un frmular de retragere din societate daca doresc, cu,bineinteles despagubirile de rigoare!. Nu m-am retras , investitia mea rămânând in firma noua Dracula Park. Care este situatia cu aceasta firma si cu investitia mea acolo? Va multumesc!
Buna ziua. Am un certificat din 1996 de la Comtim Holding , am 25 actiuni si aveau valoarea nominala de 1000 lei. As vrea sa-mi raspundeti daca nu trebuie sa fiu si eu inscrisa pe lista actionarilor Comtim, chiar daca am actiuni putine si situatia firmei a suferit transformari. Rog un raspuns. Multumesc.