avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... IMPORTANT!Buna ziua.Am facut o subscriere la FONDUL ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

IMPORTANT!Buna ziua.Am facut o subscriere la FONDUL PENTRU DEZVOLTARE TURISTICA ...

Buna ziua.Am facut o subscriere la FONDUL PENTRU DEZVOLTARE TURISTICA SIGHISOARA CARE ULTERIOR,, prin act 1234/22.05/2003 , publicat in M.O.,SI-A TRANSFORMAT OBIECTUL DE ACTIVITATE PRINCIPAL DIN ”REABILITAREA SI REVITALIAREA CETATII SIGHISOARA, ANSAMBLU INCLUS IN PATRIMONIUL UNESCO” IN ”COSTRUIREA SI EXPLOATAREA PARCULUI TEMATIC DRACULA PARK.”,coform cod CAE 9233 /2003. L a schimbarea codului CAEN si a denumirii societatii atunci , mi s-a facut propunerea de a completa un frmular de retragere din societate daca doresc, cu,bineinteles despagubirile de rigoare!. Nu m-am retras , investitia mea rămânând in firma noua Dracula Park. Care este situatia cu aceasta firma si cu investitia mea acolo? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)