avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Barduz

Activitate Barduz

Multumesc.
Se poate face asta si cu iesirea din indiviziune?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ave7i posibilitatea sa solicitați iin instanta jumătate din suma primita de ruda dvs în ultimii 3 ani.Puteți face partajul în instanta urmând csnla final cheltuielile ee judecata sa fie împărțite în mod egal..

Ca sa clarificam, ar trebui sa cititi tot. Am vrut sa dau in arenda... am vrut iesire din indiviziune... bla, bla, bla.
Ma deranjeaza ca ma fura.

trandafir2 a scris:

Buna ziua. Ca sa clarificam o chestiune de la inceput. Cata vreme nici dvs si nici ruda nu incasa vreo arenda, nu va deranja situatia. iar cand ruda a inceput sa incaseze arenda va deranjeaza situatia. Corect?

Buna ziua.
Sunt mostenitorul unor terenuri in coproprietate cu o ruda. Nu s-a facut iesirea din indiviziune. Eu locuiesc in alta zona a tarii si nu le lucrez. Ruda locuieste mai aproape si e mereu pe acolo desi la fel, nu le lucreaza.
Acum am aflat ca ruda mea a dat toate terenurile in arenda si incaseaza banii in intregime. E o suma deloc de neglijat. Cand eu am vrut sa le dau in arenda si am intrebat la Primarie ce posibilitati am, mi s-a spus ca nu exista asa ceva. Totodata, ruda nu vrea iesirea din indiviziune sau, accepta daca fac eu asta pe intreaga cheltuiala mea.
Cum sa procedez pentru a obtine partea mea de bani din arenda?