avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Pașcu Laura

Activitate Pașcu Laura

Dar dacă ma căsătoresc cu tatăl copilului o sa fie probleme gen trebuie sa treacă un. Timp de la finalizare divorțului sau
Dacă în timpul divorțului am rămas însărcinată as putea face un act notarial cu fostul soț în care sa recunoască ca nu e tatăl copilului nu vreau sa mai ajung în tribunal. Ma puteți ajuta
Am împărțit copii 2 la el și unul la. Mine
Dacă am divorțat și ni s-o pus la amândoi pensie alimentara pt copii dacă nu plătim se întâmplă ceva gen cădem amândoi de acord sa nu plătim nici unu la altul. Ce putem face
Cum pot verifica un dosar în instanta nu ma lasă deloc sa întru pe portal
Dacă termin divorțul și am un copil din afara căsătoriei pot sa dau în judecata pe fostul concubin ca să recunosca fata sa fie pe numele sau și sa plătesca pensie alimentara fetei
Am proces pt divorțul cu fostul soț. Ni sa pus o data sa audieze copii aceștia având peste 10 ani gen pe 3 martie. Iar pe 11 martie apare proces. pe site lor pe portal dar data de 3 când ni sa spus sa aducem copii nu apare nicăieri. Am înțeles ca pe 11 este decizia finala iar pe 3 se audiaza copii. Ma poate ajuta cineva
Va mulțumesc mult pt răspuns. Am fost despărțita de soțul având 3 copii cu acesta în afara căsătoriei am mai făcut un copil în Spania. Acolo automat mi lau trecut pe numele meu nefiind divorțată. Fostul concubin ma dat pt rapire internaționala de copii plecând cu fetita minora din Spania. El nu era trecut nicăieri ca tata. Apoi ma dat in România pt tagada paternitate deaabia divorțez ce pot face
Daca nu ma prezint la un proces pt tagada paternitate cu fostul concubin ce se poate întâmpla. Gen ma amenință cu politia ca ma aduce se poate face ceva