avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă termin divorțul și am un copil din afara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă termin divorțul și am un copil din afara căsătoriei ...

Dacă termin divorțul și am un copil din afara căsătoriei pot sa dau în judecata pe fostul concubin ca să recunosca fata sa fie pe numele sau și sa plătesca pensie alimentara fetei

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu si pensie alimentara Ionica 76 Ionica 76 Sunt tatal unei fetite de 12 ani, am divortat in decembrie 2015 la notar, am facut cu fosta o conventie din care rezulta custodie comuna putand sa mi vizitez ... (vezi toată discuția)
Tagada Cozmenciuclarisa03 Cozmenciuclarisa03 Buna ziua, în urma divorțului cu fosta soție, mi-a fost încredințată minora (în vârstă de 16 ani în prezent) ea în timpul căsătoriei ă născut ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentară și stabilirea domiciliului minorului din concubinaj. ce se poate face când acțiunea este plină de minciuni spuse de mama? ContSters436518 ContSters436518 Am o fetita de 4 ani si acum fosta concubina ma dat in judecata pentru pensia alimentara si stabilirea domiciliului fetiței..in astia 4 ani fosta concubina nu ... (vezi toată discuția)