Cum mi se poate cere dupa 2 ani de zile o alocatie pe care eu i-am dat-o personal fostei concubine,
Trebuie sa dovediti ca i-ati dat-o, altfel sunteti bun de plata ca trebuie sa i-o dati
cum mi se poate impune o pensie alimentara si cheltuieli de judecata tinand cont ca eu nu lucrez (traim din indemnizatiade stat a sotiei )
Pentru ca e si copilul dvs si ii datorati intretinere si nu se tine cont ca nu munciti daca sunteti apt medical de munca. Veti fi obligat de la data depunerii cererii, iar pensia se va raporta la salariul minim pe ec.
Chletuieli de judecata datorati daca pierdeti procesul. Nu platiti, puteti fi executat silit pe bunuri daca nu munciti.
si cum se poate cere ca eu sa renunt la toate drepturile asupra copilului ,dar in schimb sa imi poarte numele si sa o asigur financiar in functie de nevoile care le are. Eu nu imi doresc un program de vizita tinand cont ca fata zice altcuiva tata iar eu am familia mea.
Daca dvs nu vreti sa va vizitati copilul e problema dvs, de aia poate obtine ca singura sa exercite autoritatea parinteasca, dar asta nu inseamna ca nu veti mai datora intretinere.
Comportamentul mamei in casnicia sa e irelevant pentru discutie