avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tagada
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tagada

Buna ziua, în urma divorțului cu fosta soție, mi-a fost încredințată minora (în vârstă de 16 ani în prezent) ea în timpul căsătoriei ă născut un alt copil si la divorț a recunoscut că e în afara căsătoriei ( copilul fiind negru, de alta naționalitate) dar numele rămând al meu. Momentan fiica noastră ă plecat la mama ei în germania, mai apoi si sora ei care locuia cu bunicii . Intrebarea mea este ce trebuie să fac să scot acel copil de pe numele meu? Poate statul german să mă oblige la o pensie alimentară având în vedere că în hotărârea de divorț este specificat că acel copil nu este al meu?
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
Cozmenciuclarisa03, utilizator

Alte discuții în legătură

Civil alessia cristiana alessia cristiana fiica mea are un copil dintr-o relatie,in urma unui proces de paternitate a fost recunoscut minorul si trecut pe numele tatalui,ii plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nicoleta250 nicoleta250 Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati deoarece sunt o mama disperata pentru ca de cateva luni sunt amenintata aproape zilnic de fostul sot ca imi va lua ... (vezi toată discuția)
Divort div26 div26 Buna ziua Am nevoie de un pic de ajutor, multumesc anticipat Sora mea traieste in italia / lucreaza in italia, are 2 copii a fost de curand in tara a ... (vezi toată discuția)