avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate Columbofil

Activitate Columbofil

Bună ziua!
Doresc să înființez o afacere personală (de tip. Columbodrom) în domeniul columbofil. Dețin o crescătorie spațioasă și doresc să invit și alți columbofili să aducă porumbei la mine. Ei îmi vor dona porumbeii (pui) și vor susține afacerea prin sponsorizări în diferite sume de bani pentru întreținerea lor. Eu mă ocup de îngrijirea lor, de mâncare, tratamente, vaccinuri, îi antrenez în jurul crescatoriei iar după o perioadă îi lansez din anumite localități din țară și chiar din afara țării pentru a-i selecta( o parte din ei nu se mai întorc din anumite motive naturale) . La întoarcerea lor acasă sunt constatați într-un ceas special pentru porumbei. La sfârșitul selecției doresc să premiez cu cupe și sume de bani crescatorii ai căror porumbei au fost mai buni. Doresc să am un regulament propriu și nu mă interesează ca rezultatele obținute de crescători să fie recunoscute mai mult de,, limita proprietății mele". Nu doresc să am profit de pe urma acestei afaceri, doar doresc să o fiscalizez să nu intru în conflict cu autoritățile statului. Vă rog să mă ajutați să găsesc ce formă juridică pot să adopt și dacă pot să obțin mai mult de un cod Caen, deoarece am nevoie și de un cod Caen pentru exploatatii agricole cu,, 01..". Cu speranța că mă puteți ajuta, vă mulțumesc din tot sufletul!