avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Bună ziua! Doresc să înființez o afacere ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Bună ziua! Doresc să înființez o afacere personală (de tip. ...

Bună ziua!
Doresc să înființez o afacere personală (de tip. Columbodrom) în domeniul columbofil. Dețin o crescătorie spațioasă și doresc să invit și alți columbofili să aducă porumbei la mine. Ei îmi vor dona porumbeii (pui) și vor susține afacerea prin sponsorizări în diferite sume de bani pentru întreținerea lor. Eu mă ocup de îngrijirea lor, de mâncare, tratamente, vaccinuri, îi antrenez în jurul crescatoriei iar după o perioadă îi lansez din anumite localități din țară și chiar din afara țării pentru a-i selecta( o parte din ei nu se mai întorc din anumite motive naturale) . La întoarcerea lor acasă sunt constatați într-un ceas special pentru porumbei. La sfârșitul selecției doresc să premiez cu cupe și sume de bani crescatorii ai căror porumbei au fost mai buni. Doresc să am un regulament propriu și nu mă interesează ca rezultatele obținute de crescători să fie recunoscute mai mult de,, limita proprietății mele". Nu doresc să am profit de pe urma acestei afaceri, doar doresc să o fiscalizez să nu intru în conflict cu autoritățile statului. Vă rog să mă ajutați să găsesc ce formă juridică pot să adopt și dacă pot să obțin mai mult de un cod Caen, deoarece am nevoie și de un cod Caen pentru exploatatii agricole cu,, 01..". Cu speranța că mă puteți ajuta, vă mulțumesc din tot sufletul!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Columbofil, utilizator

Alte discuții în legătură

Pentru iubitorii si mai ales, neiubitorii de catei ela david ela david Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori ... (vezi toată discuția)
Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)
Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)