avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate zvmihai

Activitate zvmihai

Răspuns la discuția PFA care nu are activitate

Nu am depus declaratiile. Oare se poate depune acuma recroactiv ?
Georgis19 a scris:

Buna ziua, ati depus pentru anii in care nu ati avut activitate declaratia unica? ANAF-ul poate sa considere ca desi nu ati declarat nimica, dumneavoastra ati facut venituri la negru, de unde si somatia.

Bună ziua aș dori să întreb.Avand un PFA care nu are activitate din 2018 dar nu a fost suspendat. Zilele trecute mi-a venit un proces verbal cum ca Pfa -ul ar fi pus în insolvență de către ANAF cu o datorie pe venit în jur de 19.000 RON pentru anii 2019 2020 că nu am avut nicio activitate. Din 2018 până zilele trecute niciodată nu mi-a venit nici o somație sau nicio altă hârtie numai procesul verbal de insolvență. Am întrebat la ANAF dacă se poate face ceva și ei au zis că trebuie plătit nu se poate contesta suma pentru taxa pe venit pe perioada că nu am avut activitate. Îmi puteți da un sfat dacă se poate contesta s-au dat în judecată ANAF -ul. Din 2018 sunt plecat din țară deci nu am avut nicio activitate în România și mi se pare absurd ca să ceară taxă pe impozit care nici nu s-o înregistrat