avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate Nico1981

Activitate Nico1981

Nu doamna nu 85000€ am luat 444000 mi lei ca atât ma m încadrat în funcție de salariul .ei nu aveau dreptul sa mi oprească acest comision pt ca iei au comision din partea banci nu a clientului mau văzut ca aveam emoții și au profitat de mine și mau păcălit eu împrumutul la făcut în banca nu la ei la agenție și am spus ca vreau cred ipotecar pt a cumpăra un apartament și ei miau zis ca ok vi se va da 20000 30000 de mi € ce nu a fost adevărat

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Doamna, ati luat un imprumut de 85000 de euro sau mai mare, asa pare, mergeti la un avocat. Puteti merge la politie, insa nu este o problema penala, ci una civila, de clauze abuzive etc. Trebuie vazut cum „v-au oprit” comisionul, daca aveti contract, ce zice el, nu putem sa va dam o solutie pe 3 vorbe. Nu ca nu vrem, nu se poate sa dam o solutie buna in acest mod. Un avocat este un interpret de acte si situatii juridice, noi nu stim niciuna dintre astea si nu le putem ghici in stele.

Bună dimineața dar nu vi se pare o suma destul de mare și dânșii nu au menționa despre un comision

Dapix a scris:

Foarte probabil ați apelat la un broker care v-a intermediat accesarea creditului, iar pentru serviciul prestat de ei v-au luat comision de intermediere.
Posibil să fie totul legal.

Bună dimineața vreau ca spun ca la ei nu sa putut pt ca și soțul are la BCR împrumut. Si daca nu sa putut la ei mau trimis la alta banca Iar însoținduma o domnișoară care ma însoțit pana la banca a fost inutil pt ca dânsa trebuia sa între cu mine dar a stat afara. Si ma pus sa nu menționez de această agenție la banca.. în urma salariului și a bonurilor de mass am obținut 4440000 cu o dobânda de 10 .49 iar aceștia miau oprit 15% adica 66600 neavând nici o legătură.

Nu vad sa fie vreo infractiune, nu cunosc insa elementele de fapt. Incercati sa vedeti cu un avocat daca se poate micsora comisionul, pare cam mare raportat la serviciul prestat.
Dar acest comision este foarte mare miau luat 6660 de lei pt ce nu au făcut nimic miau spus sa nu pomenesc la banca despre ei cea ce mi se pare fals

Dapix a scris:

Foarte probabil ați apelat la un broker care v-a intermediat accesarea creditului, iar pentru serviciul prestat de ei v-au luat comision de intermediere.
Posibil să fie totul legal.

Este foarte mult 6660

Nu vad sa fie vreo infractiune, nu cunosc insa elementele de fapt. Incercati sa vedeti cu un avocat daca se poate micsora comisionul, pare cam mare raportat la serviciul prestat.

Bună sera eu nu pot merge direct la parchet pt a face plângere

Mihail Croitoru a scris:

Buna ziua,
Vă recomand să apelați la un avocat pentru a vă ajuta pentru plângere.

Bună dimineața Nechita Nicoleta sunt și am nevoie de un răspuns .am fost la o agenție New credit pt a face un împrumut la care ei a trimis o domnișoară cu mine la ING unde ma ast
afara unde am reușit sa fac împrumut la salariu care îl am termind la banca cu actele neam întors la acea agenție unde mi sa oprit 15% din credit nefăcând nimic pt mine ași dori sa fac o plângere pt înșelăciune unde trebuie sa ma adresez ținând cont ca am sunat și la politie și mi au spus ca nu e treaba lor va mulțumesc