avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună dimineața am fost la o agenție pt a face un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună dimineața am fost la o agenție pt a face un împrumut la care ei a trimis o domnișoară cu mine la ING ...

Bună dimineața Nechita Nicoleta sunt și am nevoie de un răspuns .am fost la o agenție New credit pt a face un împrumut la care ei a trimis o domnișoară cu mine la ING unde ma ast
afara unde am reușit sa fac împrumut la salariu care îl am termind la banca cu actele neam întors la acea agenție unde mi sa oprit 15% din credit nefăcând nimic pt mine ași dori sa fac o plângere pt înșelăciune unde trebuie sa ma adresez ținând cont ca am sunat și la politie și mi au spus ca nu e treaba lor va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Nico1981 , utilizator 16:06, 1 Martie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Vă recomand să apelați la un avocat pentru a vă ajuta pentru plângere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte probabil ați apelat la un broker care v-a intermediat accesarea creditului, iar pentru serviciul prestat de ei v-au luat comision de intermediere.
Posibil să fie totul legal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vad sa fie vreo infractiune, nu cunosc insa elementele de fapt. Incercati sa vedeti cu un avocat daca se poate micsora comisionul, pare cam mare raportat la serviciul prestat.
Bună sera eu nu pot merge direct la parchet pt a face plângere

Mihail Croitoru a scris:

Buna ziua,
Vă recomand să apelați la un avocat pentru a vă ajuta pentru plângere.

Este foarte mult 6660

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu vad sa fie vreo infractiune, nu cunosc insa elementele de fapt. Incercati sa vedeti cu un avocat daca se poate micsora comisionul, pare cam mare raportat la serviciul prestat.

Alte discuții în legătură

Probleme companie de consultanțã și intermediere financiarã andreiionutz andreiionutz Buna ziua . Am apelat la serviciile unei companii de consultanta si intermediere pentru contractarea unui imprumut . Pe langa faptul ca serviciile au fost de ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliare mi-a tras teapa Maria Nigel Maria Nigel buna ziua.....iata problema mea. in luna noiembrie 2010 am vrut sa achizitionez un apartament cu credit bancar. Cei de la banca mi-au zis ca in prealabil ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare la banca raiffeisen alexoi marcel alexoi marcel conform normelor BNR exista posibilitatea sa pot reusi sa anulez comisionul de administrare la un credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF luat acum 2 ani. (vezi toată discuția)