avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme companie de consultanțã și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme companie de consultanțã și intermediere financiarã

Buna ziua . Am apelat la serviciile unei companii de consultanta si intermediere pentru contractarea unui imprumut . Pe langa faptul ca serviciile au fost de slaba calitate,si total neprofesionale , la sfarsitul tranzactiei , pe langa suma pe care o convenisem, 250 RON.(Intocmire si depunere documentatie) Respetivul consultant a venit cu pretentia unui comision de intermediere in valoare de 2646 RON , comform unui contract pe care eu nu l-am semnat . Mai mult doamna respectiva nu mi-a cerut nici macar o copie a buletinului , cerinta pe care mi-a facut-o abea dupa terminarea tranzactiei . Mai mult doamna respectiva a inceput cu amenintari . Va citez dintr-un mail trimis de dansa.

" Mi-am dat seama ca nu aveti de gand sa rezolvam problema pe care ati creat-o prin neplata facturii catre (firma dansei). Motiv pentru care va actionam in instanta constituindu-ne parte civila in 2 procese: neplata facturii cu termen scadent depasit (pentru care veti plati penalitati pana la data solutionarii si sentintei judecatoresti, onorariu avocat, taxe de judecata si daune) si refuzul de a semna contractul de consultanta cu societatea noastra (deci incalcarea legii).

Va atasez factura cu actualizari- penalitati la zi, respectiv pana la data de 31 oct 2008; incepand de maine valoare totala a facturii cu penalitati va creste. Va creste in continuu pana la data la care o sa platiti, probabil fortat de instanta- prin executie,

Inca o data va rog sa imi trimiteti copie dupa C.I., altcumva ma simt obligata sa apelez la organele competente. "

As aprecia un sfat profesionist . Va multumesc anticipat
Sesizati organele de cercetare si urmarire penala. Din ce spuneti, chiar sunt infractiuni!
Eu zic să semnaţi degrabă contractul! Cu legea nu e de glumă! =D>

Nu aveţi de achitat decît obligaţiile de plată asumate prin contract. Dacă aţi încheiat un contract pentru întocmire şi depunere documentaţie, pentru asta plătiţi. Restul sunt vorbe.

Nu mai semnaţi niciun act. Lăsaţi-i să se constituie parte civilă! :duh:

Liviu S.Bordaş
Nu semnati.
Sa se constituie parte civila! Sa ceara si daune morale si materiale! :happy:
andreiionutz a scris:
refuzul de a semna contractul de consultanta cu societatea noastra (deci incalcarea legii).

Kafta, frate! :stunned: Sincer pana acum nu stiam ca vreo persoana in tara asta are obligatia sa incheie un contract!

Va creste in continuu pana la data la care o sa platiti, probabil fortat de instanta- prin executie,

Sa inteleg ca instanta asta v-ar pune la perete si v-ar impusca? :))

Inca o data va rog sa imi trimiteti copie dupa C.I., altcumva ma simt obligata sa apelez la organele competente.

Cireasa de pe tort! Tare-as vrea sa ne explice stimabila care organe i-ar da ei datele cuiva ca sa incheie ea un contract cu cineva care nu e de acord !

Nu poate dovedi obligatia dvs de plata in lipsa contractului, de-aia vrea sa il semnati. N-au stiut sa informeze corect clientul si sa prevada contractual toate obligatiile de plata, trebuie sa suporte riscul!

Lasati-i sa se agite, sa faca si sa dreaga ce vor. La politie nu au ce sa faca sau sa se constituie parte civila :)) , iar daca sunt destul de inconstienti sa va dea in judecata, va puteti apara usor si or sa plateasca ei tot ce va amentinta acum.
Daaaaa. Va luati avocat, daca sunt destul de tembeli sa va dea in judecata.
Cereti cheltuieli de judecata.

Alte discuții în legătură

Frauda firma intermediere credite Alberto96 Alberto96 Bună seara, expun următoarea speță: Persoana fizica a încheiat un contract de prestare servicii cu o firma de consultanta juridica și Intermediere ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am fost la o agenție pt a face un împrumut la care ei a trimis o domnișoară cu mine la ing ... Nico1981 Nico1981 Bună dimineața Nechita Nicoleta sunt și am nevoie de un răspuns .am fost la o agenție New credit pt a face un împrumut la care ei a trimis o ... (vezi toată discuția)
Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)