avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme companie de consultanțã și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme companie de consultanțã și intermediere financiarã

Buna ziua . Am apelat la serviciile unei companii de consultanta si intermediere pentru contractarea unui imprumut . Pe langa faptul ca serviciile au fost de slaba calitate,si total neprofesionale , la sfarsitul tranzactiei , pe langa suma pe care o convenisem, 250 RON.(Intocmire si depunere documentatie) Respetivul consultant a venit cu pretentia unui comision de intermediere in valoare de 2646 RON , comform unui contract pe care eu nu l-am semnat . Mai mult doamna respectiva nu mi-a cerut nici macar o copie a buletinului , cerinta pe care mi-a facut-o abea dupa terminarea tranzactiei . Mai mult doamna respectiva a inceput cu amenintari . Va citez dintr-un mail trimis de dansa.

" Mi-am dat seama ca nu aveti de gand sa rezolvam problema pe care ati creat-o prin neplata facturii catre (firma dansei). Motiv pentru care va actionam in instanta constituindu-ne parte civila in 2 procese: neplata facturii cu termen scadent depasit (pentru care veti plati penalitati pana la data solutionarii si sentintei judecatoresti, onorariu avocat, taxe de judecata si daune) si refuzul de a semna contractul de consultanta cu societatea noastra (deci incalcarea legii).

Va atasez factura cu actualizari- penalitati la zi, respectiv pana la data de 31 oct 2008; incepand de maine valoare totala a facturii cu penalitati va creste. Va creste in continuu pana la data la care o sa platiti, probabil fortat de instanta- prin executie,

Inca o data va rog sa imi trimiteti copie dupa C.I., altcumva ma simt obligata sa apelez la organele competente. "

As aprecia un sfat profesionist . Va multumesc anticipat
Dumnezeule mare . Nu ne intelegem deloc . Am luat banii,actul de identitate l-am dat la banca ... in fine nu apreciez apropul dumneavoastra cu ata alba . Nu aveam altceva mai bun de facut decat sa inventez . Eu v-am spus tot ce s-a intamplat . Le multumesc celor ce mi-au dat informatii ajutatoare si celor ce s-au straduit
Ia dati-mi si mie citate din care sa reiasa ca ati luat banii, ca v-a intrebat colega mea Diana. Sau cu actul de indentitate... :-/
Succes!
Realizati ca daca aceasta problema intervenea inaintea ridicarii banilor nu mai apelam la ajutorul dumneavoastra ? Ci doar nu mai apelam la serviciile dansei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda firma intermediere credite Alberto96 Alberto96 Bună seara, expun următoarea speță: Persoana fizica a încheiat un contract de prestare servicii cu o firma de consultanta juridica și Intermediere ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am fost la o agenție pt a face un împrumut la care ei a trimis o domnișoară cu mine la ing ... Nico1981 Nico1981 Bună dimineața Nechita Nicoleta sunt și am nevoie de un răspuns .am fost la o agenție New credit pt a face un împrumut la care ei a trimis o ... (vezi toată discuția)
Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)