Aha!!
Deci situatia nu e chiar asa de simpla... :D
Pai, firma aia ce a facut pentru dv.? A depus vreun act, ati colaborat sau nu?
Mai intrebasem niste alea mai sus parca... cu actul de identitate etc. Daca vreti raspunsuri...
Practic,a luat legatura cu IFN-ul respectiv,a depus actele. Initial dansa a sustinut ca va fi platita de banca respectiva,ulterior,dupa aprobarea creditului si ridicarea banilor,a ridicat pretentia sumei de 350 plus 150 plus 150 (ultima suma dupa spusele dansei "ceva spaga" ) Apoi dupa 30 de zile , m-a sunat spunandu-mi ca trebuie sa ne intalnim sa semnam contractul si factura,pe care apare acel comision pe care dumneaei nu mi l-a mentionat niciodata.
Va multumesc pentru votul negativ...
Din pacate, nu ne dati date suficiente, asa incat mai bine mergeti la un avocat, poate fata in fata acesta va obtine mai multe date.
In plus, vede si contractul dv de credit etc. Care ba e cu o banca, ba un IFN... :(
Pana la urma, mie nu mi-e nimic prea clar, nici macar chestia cu bulenitul despre care a treia oara ma intreb...
Multa bafta!
Imi cer scuze am tastatura proasta mi se blocheaza tab-ul , nu am vrut . Oricum voi face acest pas . Dumneavoastra nu intelegeti ceva : nu exista nici un contract :) . NU am semnat nimic . Cat priveste catalogarea "IFN"/ "Banca" v-am spus exact ce mi s-a spus si mie . Nu am stiut ca este IFN pana nu am interactionat cu acestia. Oricum acest aspect este prea putin important . Important este ca domnisoara imi cere un comision din senin , in baza unui contract pe care nu l-am semnat, si mai mult ma ameninta :) . Nici mie nu imi este clar daca imi era nu mai apelam la parerea dumneavoastra . Oricum m-am cam lamurit . Tin sa va multumesc tuturor .
Stati putin: dv. nu ati mai primit creditul? :O Nu ati mai luat banii? De ce, nu v-au mai trebuit sau cum?
V-a mai intrebat asta o colega, in pagina trecuta, nu ati raspuns...
Sincer, tare ciudat mi se pare si cusut cu ata colorata...
Cu actul ala de identitate, apa de ploaie, nimic in plus, nu? Multumesc de informatii, cat de clari sa fim daca e a patra oara cand va intreb acelasi lucru si nu-mi raspundeti?
Da, mergeti la un avocat, ca nu mai inteleg nimic... Ba e credit, ba nu spuneti nimic, ba nu e...
:sticktongue: