avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comision de administrare la banca raiffeisen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comision de administrare la banca raiffeisen

conform normelor BNR exista posibilitatea sa pot reusi sa anulez comisionul de administrare la un credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF luat acum 2 ani.
Cel mai recent răspuns: lexicuta , utilizator 09:24, 16 Septembrie 2010
nu conform normelor bnr ci ordonantei de urgenta 50 / 09.06.2010
Buna ziua,
Ma aflu in aceasi situatie. Daca aveti informatii suplimentare, va rog sa ne transmiteti modalitatea prin care putem anula acest comision.
daca unul din comisioanele pe care dvs le aveti de platit catre banca nu se regasesc printre cele prevazute de ordonanta 50/2010 atunci notificati banca cerandu-le sa renunte la acel comision iar in cazul in care nu se conformeaza si nu va multumeste raspunsul primit atunci depuneti o plangere la protectia consumatorului care o sa-i verifice iar apoi tot dansii vor face si in instanta.
grija mare ca toate notificarile sa fie scrise iar pe unul din exemplare sa il pastrati si sa cereti functionarei de la banca sa va treaca si nr de inregistrare pe el.
eu am facut asa si acum banca ma invita saptamana viitoare la "negocieri" si "sa gasim solutia cea mai buna pentru ambele parti"
succes
Va multumesc pentru ajutor. Vom incepe demersurile imediat.
Buna ziua,

Am citit ordonanta 50/2010 si din pacate pentru noi comisionul de administrare ramane....
Este foarte curios de aflat din ce motiv acum nu il mai aplica....

Alte discuții în legătură

Calcul procent dobanda curenta LAZAR GELU LAZAR GELU CALCUL REPREZENTANT BANCPOST AZI 22 SEPTEMBRIE 2010 AM FOST LA SEDIUL BANCPOST SUCURSALA GORJULUI PENTRU A RIDICA NOUL DESFASURATOR DUPA APLICAREA OUG ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)