avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comision de administrare la banca raiffeisen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comision de administrare la banca raiffeisen

conform normelor BNR exista posibilitatea sa pot reusi sa anulez comisionul de administrare la un credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF luat acum 2 ani.
Cel mai recent răspuns: lexicuta , utilizator 09:24, 16 Septembrie 2010
Buna ziua,

Noi am hotarat sa dam banca in judecata pentru anularea clauzelor abuzive.
Am primit invitatia de a semna actul aditional. In acesta se specifica faptul ca se renunta la comisionul de rambursare anticipata, dar rata dobanzii ramane aceeasi.
Marja bancii va ramane fixa si se determina ca diferenta intre voloarea ratei dobanzii variabile/optiunii de dobanda variabila in vigoare la momentul oplicarii dispozitiilor OUG 5o/2olo si voloarea indicelui de referinta valabil ao acelasi moment (Euribor/ Robor/ Libor 6 luni).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul procent dobanda curenta LAZAR GELU LAZAR GELU CALCUL REPREZENTANT BANCPOST AZI 22 SEPTEMBRIE 2010 AM FOST LA SEDIUL BANCPOST SUCURSALA GORJULUI PENTRU A RIDICA NOUL DESFASURATOR DUPA APLICAREA OUG ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)