ANPC am incecat si au trimis plangerea mea la biroul ce se ocupa de proprietari ( asociatii cred )) deci astept raspuns dar...nu cred ca mi dau un raspuns favorabil....sunt in <<echipaa << de stiti ce zic . multumesc
MULTUMESC am facut primii pasi -- e mail pe site e-bloc al lor & recomandata la Asociatie ptr ca nu exista Presedinte ....a... de 3 ani de la deces ultimei doamne .... N AU RASPUNS si acum am de asteptat deci de la Primarie cum scrieti dar nu ma astept la o decizie a lor obiectiva ..... NU SUNT n Romanai deci aceste <<indrumari < sa iau contact personal nu este POSIBIL de aceea folosesc net ul daaaa ?? Continui pana voi gasi un avocat ..a..
CEA MAI REA limba ptr romani este......ROMANA ...raspunsuri aici in zeflemea daca aveam UN SINGUR RASPUNS de la avocati -- trimis zeci de e mail -- nu mai scriam pe aici ca sa mi se raspunda aiurea .... deci eu astept sa fiu CONTACTAT de un --o-- avocat -- a -- asta i ideea aici n mesajul meu ....sfaturile le pastrati ptr voi ms
Am cerut ajutorul unui..unei..avocat a.. sa ma reprezinte în problema cu cu Asociația de proprietari unde am aptm meu ptr că și permit abuzuri. Nu am primit nici un răspuns la zeci de e mail trimise..nu pricep de ce .Rog aici deci dacă există cineva sa mi ofere ajutorul cerut.Multumesc