avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cerut ajutorul unui avocat sa ma reprezinte în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cerut ajutorul unui avocat sa ma reprezinte în ...

Am cerut ajutorul unui..unei..avocat a.. sa ma reprezinte în problema cu cu Asociația de proprietari unde am aptm meu ptr că și permit abuzuri. Nu am primit nici un răspuns la zeci de e mail trimise..nu pricep de ce .Rog aici deci dacă există cineva sa mi ofere ajutorul cerut.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Stancu , utilizator 15:43, 2 Martie 2025
Daca tot ati cerut ajutorul unui avocat, mergeti pe aceasta cale. Nu are sens sa va mai plangeti pe forum pentru ca este foarte complicat.
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați angajat-o pe avocată? Dacă nu, nu are de ce să vă răspundă.
CEA MAI REA limba ptr romani este......ROMANA ...raspunsuri aici in zeflemea daca aveam UN SINGUR RASPUNS de la avocati -- trimis zeci de e mail -- nu mai scriam pe aici ca sa mi se raspunda aiurea .... deci eu astept sa fiu CONTACTAT de un --o-- avocat -- a -- asta i ideea aici n mesajul meu ....sfaturile le pastrati ptr voi ms
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Îmi cer scuze, nu înțelesesem. În acest caz, veți mai aștepta. Modul de lucru cu profesioniștii este următorul: contactați un avocat, personal, nu pe site, explicați problema, îl angajați, iar din acel moment, el lucrează pentru dvs. Avocatul nu e un agent de vânzări iar dvs nu sunteți consumator. Dacă nu vi se răspunde la mail înseamnă că fie au agenda plină, fie nu obișnuiesc să lucreze cu mailul, fie există alte motive.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
adriandimitriu, utilizator
Stimate Domn
O parere personala , cititi legea asociatiilor de proprietari , pentru a ajunge acolo , respectiv la un avocat , aceasta in cazul ca nu ati inceput deja actiumea , trebuie sa parcurgeti niste pasi , adica sa aveti cererea catre presedinte , in cazul ca nu raspunde in 10 zile , cerere catre comitetul executiv Apoi cu aceste cereri < sa aveti numar de inregistrare > la serviciul din primaria orasului dvs , sper ca exista ! apoi urmeaza avocatul , aceasta ca sa aveti sorti de izbanda , altfel , slabe sperante , Asa cum am spus , este o parere personala , va doresc succes

Alte discuții în legătură

Executare silita ? cine hotaraste aceasta executare silita? nu trebuie hotarare judecatoreasca? alinnacc alinnacc ma intereseaza cine hotaraste aceasta \\" Executare Silita\\" as vrea sa stiu daca este o hotarare a judecatoriei ori ...si in baza a ce se poate hotari ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata dan32 dan32 salut Ma numesc Dan si de cativa ani eu si familia mea locuim in Italia, dar avem si un apartament in tara. De curind am fost dat in judecata de asociatia de ... (vezi toată discuția)
Presedintele decide numarul de caini din apartament ContSters277537 ContSters277537 Exista o hotarare a consiliului local ca in apartament nu ai voie mai mult de 2 caini decat cu aprobarea asociatiei de proprietari. Ei bine... avem in bloc o ... (vezi toată discuția)