avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita ? Cine hotaraste aceasta executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita ? Cine hotaraste aceasta executare silita? Nu trebuie hotarare judecatoreasca?

ma intereseaza cine hotaraste aceasta " Executare Silita" as vrea sa stiu daca este o hotarare a judecatoriei ori ...si in baza a ce se poate hotari .
eu una nu am avut in viata mea nici un credit ..ori vreun "Card de credit" in schimb am ajuns sa primesc de ani buni de zile extrase de cont cu sume ciudate de plata..((.mentionez ca nu traiesc in Romania din 2001 ,sant cetatean Roman dar cu domiciliul in strainatate.)) vecina mereu imi lua posta de cate ori aveam sa merg in romania in vacanta ..aveam de gasit zeci de pliucuri si somatii de la o anume firma EFG Retail Services Bucuresti....hmm am incercat si am sunat de zeci de ori ptr a putea discuta cu cineva ..ca trebuie sa existe o eroare!! o greseala!! fara vreun folos...am inceput sa trimit mesaje scrise de pe site-ul dumnealor... fara raspuns ..fara solutie..am trimis e-mail-uri in care le faceam cunoscut ca eu nume..prenume..date pers ...nu am facutt niciodata vreun credit ori deschis vreo liunie de credit asa cum sustin dumnealor..le faceam cunoscut faptul ca eu am avut pierdut buletinul in romania cateva luni bune ...fiind gasit de cineva si predat Postei din oras ..buletinul meu se afla in vitrina postei orasenesti pana in momentul cand am ajuns eu in romania sa il ridic personal...si le scriam acestora de la acea firma ca trebuie sa fie o frauda ...o inselaciune..si sa rezolve cazul.ca nu sant eu acea Persoana care a facut cu ei vreun contract ori credit....trec cateva luni bune poate chiar si 8 luni de zile timp in care tot mai primeam in romania la adressa plicuri de la dansii.. pana in final sa ia legatura cu mine un Domn Inspector de la Politia Oras Timisoara ... care imi spune ca Firma EFG Retail Services...ma dat pe MINE !!! la politie ca tot eu sant vinovata care a facut credit ...datorii...frauda..inselaciune...Domnule ai explicam inspectorului...cum se poate sa existe o asemenea prostie ...o asemenea incriminare...EU sant cea care i-am sesizat pe dansii ...EU sant cea care a facut plangere la dansii ...EU ma chinui sa ma scap de dansii...printre care i-am trimis si e-mail-urile mele adresate acelei firme...a ramas ca Politia sa inspecteze ...sa caute si sa desluseacasa acel mister ... si sa ma scape pe mine de beleaua cu EFG Retail.S... iar acum de curand primesc la adresa din Romania un pic cu Executare Silita ...bineinteles cu aceasi problema!! X-(.. #-o am intrat sa caut pe site la judecatoria Timisoara ceva emis pe numele meu vreo hotarare ...NIMIC ! de acea va intreb cine este indreptatit si in ce cauze sa Faca o Executare Silita ..? cum si in ce fel pot eu sa ma apar ...ptr ca vad ca nimik pana in prezent ...toate se sparg in capul meu . e jalnic ...este strigator la cer.. trebuie sa existe si ceva dovezi...cu acel card mi sa spus la telefon de dansii cand am sunat la bucuresti ptr plangere... ca cu acel card sau facut cumparaturi de electrocasnice ...OKAY zic eu ca e perfect si putem avea Persoana !! vreau sa vad cine a putt si cum a putut in numele meu sa deschida un cont de credit si sa mearga la cumparaturi in locul meu .
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 16:11, 30 Iulie 2014
Au fost foarte multe cazuri de "credit cu buletinul" facute cu uz de fals, in special la filiale mici, intre "cunoscuti" (a se interpreta "persoane in cardasie"). Probabil esti victima unui astfel de caz.

Pentru a se efectua o executare silita, este necesara o incuviintare de executare silita din partea unei judecatorii, implicit existenta unui dosar de executare silita pe numele tau, pe portal.just.ro

Daca ai primit o hartie pe care scrie "Executare Silita", fara sa aiba atasata o hotarare judecatoreasca, e fix zero. Cuvinte poate pune oricine pe hartie, imprimare poate face orice maimuta.

Probabil nu exista o actiune judecatoreasca impotriva ta, pentru ca daca se ajunge acolo, se poate cere expertiza in privinta semnaturii, poti aduce acuzatii de fals, uz de fals si asa mai departe. Ai primit doar o foaie A4 printata rapid, din aceeasi categorie cu cartea postala de la mare, "Salutari de la mare, suna-ma sa vorbim, Stefan."

Poti actiona in judecata partea care pretinde ca te executa silit, plangere penala. Te costa 20 de lei timbrul judiciar apoi ai de asteptat un pic. Cel mai bine e sa gasesti un avocat pentru a-ti formula apararea cat mai frumos, onorariul lui e trecut in cheltuielile de judecata ale intimatei (EFG Retail in cazul tau).

Succes si lipsa de panica!
Multumesc ptr raspuns !
inca nu ma pot pronunta cine a trimis acea Executare Silita deoarece nu sant in Romania ( si nici in europa nu sant sa ma pot deplasa asa rapid ) ,vecina a gasit plicul la desfacut si ma sunat ..urmeaza sa imi trimita o poza ...si atunci voi sti despre ce este vb ,cert este ca eu am cautat pe portal judecatoriei iar in numele meu nu apare nimic,zero!
iar acum am inceput iarasi sa trimit e-mailuri catre EFG Retail Services in care le cer a N..oara copii dupa un contract,dupa o cerere de eliberare a unui card,copie a ceva doveditor sa vad si eu ...in baza a ce anume sa facut acel credit resp linie de credit .. DA chestia cu semnatura si expertiza de semnatura i-am propus-o si eu Inspectorului care se ocupa de caz . nici de la dansul nu mai am nici un raspuns pana in prezent .:( Doamne si cate citesc despre aceasta firma...e ceva de groaza !cata lume are probleme cu ei .. si in final nu m-ar fi deranjat atat de mult chiar deloc !! daca ...siam ca eu am utilizat acel card ...stiind ca eu am folosit acei bani !! ai returnam si cu asta basta !! dar in cazul meu ...hmmm nici nu stiu cu cine sa ma lupt ...ori impotriva cui sa lupt .
Daca nu exista dosar pe numele tau, a fost trimisa de la EFG, nu are valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea absoluta a unui contract Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine : in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, am pe 20 mai 2014 adica maine, teremen intr-un proces in care am facut contestatie executare silita pe care au pus-0 in aplicare \'\'efg retail ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca diacom21 diacom21 Fratele meu si-a facut credit la banca in urma cu cinci ani numai cu buletinul si fara nici un girant.Buletinul lui e pe adresa mea si a parintilor chiar daca ... (vezi toată discuția)